.

.

UV LED Lampa de Unghii poloneză Uscător de Gel Aparat pentru Manichiura si Pedichiura cu Senzor si 4 Cronometre 36W Soare X5 Plus cu 36pcs Led-uri 4 reglaje de Temporizator & Senzor Inteligent (Alb)

UV LED Lampa de Unghii poloneză Uscător de Gel Aparat pentru Manichiura si Pedichiura cu Senzor si 4 Cronometre 36W Soare

RON 50.32
Cantitatea de bunuri

VINDECA TOATE TIPURILE DE UNGHII GELURI : Toate lumina margele adopta tehnologia avansata dublu optice de undă (365nm+405nm), face acesta funcționează cu toate UV și LED gel lac de unghii,e.g.Greu Geluri, Constructor, sculpture gel, gem lipici etc.Nu de brand cerințele totuși.Nu este nevoie să vă faceți griji despre a înlocui margele.UNIC 99 de Secunde FOC mic MODUL : mult Mai potrivit pentru vindecarea constructori, greu geluri.Puterea îmbunătățește treptat în acest mod pentru a proteja pielea de licitație la durere, atunci când vindecarea geluri.În comparație cu tradiționale de violet de lumină lampă de unghii, acest soft mai aproape lumini albe nu face rău la ochi.Să se bucure de confortabil de unghii de arta!.RAPID ȘI UȘOR DE UTILIZAT : este rapid de uscare care poate scurta timpul de uscare cu 50% sau supraîncălzi decât alte instalații tradiționale.Acest inteligent uscător de unghii are un senzor de mana.Mână în lumină; mâna, lumina.Nu este nevoie să apăsați butonul on/off. 4 setarea timer : 10s/30s/60s/99s de selecție în funcție de nevoile de BRICOLAJ.IDEAL PENTRU ACASĂ ȘI SALON de UTILIZARE : SOARE X5 PLUS de unghii uscator cu 36 de piese durabile 50000hrs viață margele de LED-uri.Aspectul de moda și largă zonă a face mai ușor de a vindeca 5 unghii sau unghiile de la picioare în același timp.ASIGURARE de ÎNALTĂ CALITATE ȘI GARANȚIE COMPLETĂ : SOARE X5 PLUS de unghii oferă uscător de 12 Luni Servicii Client Prietenos, în orice moment.Orice problemă de calitate, schimb unul nou pentru gratuit!Satisfactia clientului este obiectivul nostru.CUM SĂ UTILIZAȚI SOARELE NOSTRU X5 PLUS LAMPA de UNGHII 1. Se aplică un strat subțire de Gel Lacuri potrivit acestuia instrucțiuni de utilizare a curat, uscat, unghii fara a atinge cuticula sau a pielii, alături de unghii. 2. Utilizarea corespunzătoare timer(10s/30s/60s/99s foc mic modul) ca pe gel polish cerințele. 3. Vă rugăm să rețineți că timpul de uscare variază în funcție de gel de unghii marca.SOARELE X5 PLUS funcționează pentru toate tipurile de gel lacuri, nu pentru lac de unghii obisnuit (regular poloneză folosesc aerul se usuca sau ventilator). 4. Daca gel polish este un pic lipicios după uscare, te rog sterge-ti unghiile cu un demachiant delicat sau alcool frecare pentru a scapa de reziduuri lipicioase lăsat în urmă. * 36 de piese de lungă durată 50000hrs viață margele de LED-uri * Nu este nevoie pentru a înlocui vreun bec. * 54 W putere, de 2 ori mai rapid vindecarea decât tradiționale de unghii uscătoare, economisi mai mult timp. * 4 Setări Timer : 10s, 30s, 60s, 99s * ascunse Mari ecran LCD pentru a afișa timpul de întărire. * Eliminarea de jos în tava de usor pentru a fi curatat si folosit.CE E ÎN CUTIE? 1x SOARE X5 Plus 54 W Lampa de Unghii 1 x Adaptor de Alimentare (Plug SUA) 1x Manual de Utilizare + lac de Unghii de Aplicare.

R

Suplimente la produs