.

.

Negru Hârtie Igienică Role - Extra Lung de 7 cm Lungime - Hârtie Igienică Tija pentru Baie - material Plastic Titularul de Hârtie Igienică de Înlocuire Tijă - Dispenser de Hârtie Igienică se potrivește foarte Mare de Țesut Role.

Negru Hârtie Igienică Role - Extra Lung de 7 cm Lungime - Hârtie Igienică Tija pentru Baie - material Plastic Titularul de

RON 12.50
Cantitatea de bunuri

???? 100% mai BINE ROLE : Nostru rola de hârtie igienică suport tijă de înlocuire este de 7 centimetri lungime, mai mult decât alte universal de role;. ????NU MAI FRUSTRAREA : Obține mărimea potrivită de înlocuire rola de hârtie igienică rod, prima dată; Nostru rola de hârtie igienică extender se potrivește titularul de hârtie igienică, care adăpostește mai larg role; Înlocuiește mai larg sau de dimensiuni standard de hârtie igienică role tija. ????FACE INVESTIȚII TRECUTĂ - a Făcut de grad comercial din plastic pentru a oferi o mai folosiți și durabilitate; Folosit de instalatori și proprietarii de acasă la fel. ????DIMENSIUNI - lungime Ax înainte de compresie : 7 cm lungime / 18 cm ; După comprimare 4.6 cm/ 12 cm. ????CONDUCTE FIERBINTE LUCRĂRI de ARTĂ de GARANȚIE a PRODUSULUI : Calitatea înseamnă ceva; Vom sta în spatele produselor noastre cu Garanție de Producător; Dacă nu sunt complet mulțumit cu achiziția dvs., CONTACTAȚI-NE pentru restituire sau de înlocuire; CUMPARA ACUM cu incredere!.La Conducte Fierbinte Lucrări de Artă știm că pentru clienții noștri, produse simple pot îmbunătăți foarte mult viața de zi cu zi.Prin ample de cercetare și dezvoltare, ne-am făcut o artă de a face produse de zi cu zi remarcabilă.Este misiunea noastra de a face sarcinile de uz casnic mai ușor, astfel încât să puteți trăi viața ta cel mai bun fără transpirație detalii.Știm că vă veți iubi Noul nostru de 7-inch de Hârtie Igienică Role, în negru mat.Inclus : 1x 7-inch Grele Hârtie Igienică Role (Negru Mat) Caracteristici : ????Grele Grad Comercial Plastic Polipropilenic????Robust Hardware-ul se Blochează la Loc????Se potrivește larg și standard de hârtie igienică rolls Benefits : ????Mai bun montaj????Mai lasting Product Caietul de sarcini : ✔ 7 inch ax prelungit (17.78 cm)✔ 4.6 inch ax comprimat (10cm)✔ Diametru mic end 0.3 cm / 7,8 mm. ✔ Diametru mare end 0.59 inch / 14.8 mm.Cumpara Acum!.

R

Suplimente la produs