.

.

Mxfurhawa Fier Sârmă de Rufe de Rulare Cu Roți Blocabile, Pliante de Spălătorie, Depozitare Coș cu Mânere Detașabile, Căptușeală Pliabil Murdare Rufe Coș Sortare Haine Coș de Organizator (23.6 inch)

Mxfurhawa Fier Sârmă de Rufe de Rulare Cu Roți Blocabile, Pliante de Spălătorie, Depozitare Coș cu Mânere Detașabile, Căptușeală

RON 97.98
Cantitatea de bunuri

Metal. ????Flexibil Roți : Mxfurhawa coș de Rufe cu 4 roți de rulare asigură o mișcare ușoară, rezolvarea grea problemă, și puteți bloca de frână atunci când nu-l utilizați.Două robust mânere metalice sunt proiectate în fiecare parte, suqare forma este mai ușor pentru a se potrivi în spațiul colț. ????Multi-funcțional și Portabil : Mare coș de rufe 15.8*11.8*23.62 inch poate satisface toate nevoile dumneavoastra, ușor pentru a stoca haine murdare.Folosit nu numai la fel de înalt spălătorie coș, dar, de asemenea, un organizator de gunoi pentru copii, jucării, cărți, bani pentru cheltuieli de depozitare, ceea ce face camera curata. ????Mai puternic Capacitatea portantă și Eco-Friendly Material : partea De jos si rama sunt realizate din metale grele, ceea ce face acest coș de rufe fi mai puternic capacitatea de transport și de stabilitate.Se poate ține la fel de mult în greutate ca ai nevoie pe ziua de spălat rufe. ????Detașabil de Spălat Sac : bumbac sac de rufe este moale dar durabil, precum și praf.Culoarea albă nu va pata hainele, atunci când spălarea în mașină. ????DIMENSIUNI : 15.8" L*11.8" W*23.62"H. Mxfurhawa vă oferă servicii profesionale pentru clienți atât înainte, cât și după achiziție, trebuie doar să adăugați acest lucru ușor de rufe la casa ta de azi!.Dimensiune : 23.6 inch.

R

Suplimente la produs