.

.

Fulong Șir de Lumini de Meteoriți Picătură de Ploaie Terasa Lumini, 30 cm 8 Tuburi 288 LED-uri de Zăpadă care se Încadrează Ploaie, Lumini în aer liber pentru Petrecere de Nunta Decoratiuni de Craciun (Alb)

Fulong Șir de Lumini de Meteoriți Picătură de Ploaie Terasa Lumini, 30 cm 8 Tuburi 288 LED-uri de Zăpadă care se Încadrează

RON 31.78
Cantitatea de bunuri

*Calitate Premium : șirul de lumini sunt realizate din PVC transparent material, cu cele mai recente tub spirala de design pentru o bună transparență și durabilitate, rezistent la apa, praf, rezistent la coroziune, cost rezistent, rezistent la imbatranire, consum redus de energie și de economisire a energiei. *Meteor Duș cu Lumini LED-uri Set : LED alb de meteoriți tube lumini, fiecare kit include 8 tuburi, 36 LED-uri pe tub, total de 288 Led-uri oferind un minunat efect strălucitoare. *Estetic Romantic : șirul de lumină de la fiecare bec se aprinde și unul câte unul, în ordine și rapid, la fel ca ploaia de meteoriți sau zăpadă care se încadrează în cerul de noapte, care face atmospere pline de culoare și romantic. *Ușor de instalat Ziua, casă, fereastră, baie, festival, Vacanță, spectacole, restaurant, hotel, clădire comercială, centru comercial decoratiuni.Și ei vă va duce într-un sentiment romantic. · Material : PVC. · Cantitatea de LED : Total 288 Buc (8 tuburi x 36 LED-uri). · Becuri cu LED-uri de pe tub : 36. · Tub Cantitate : 8 Tuburi.

R

Suplimente la produs