.

.

Solar Zână Craciun Lumini în aer liber 2-Pack Fiecare 200 de LED-uri 66ft 8 Moduri de Extra-Lung rezistent la apa Sârmă de Cupru Solar Powered Sclipire Șir Lumina pentru Curte, Gradina Pomi Petrecere de Craciun Decor (Alb Cald)

Solar Zână Craciun Lumini în aer liber 2-Pack Fiecare 200 de LED-uri 66ft 8 Moduri de Extra-Lung rezistent la apa Sârmă de

RON 33.98
Cantitatea de bunuri

????【Încărcare rapidă și Eco-friendly】Nu este nevoie de energie electrică și înlocuit baterie, solar alimentat de Crăciun, lumini de basm au o mai mare și mai eficientă solare converter, se poate lucra în mod continuu până la 8-10 ore după încărcat complet.Solar senzor de mișcare face lumina auto OFF în timpul zilei și la asfințit, este de economisire a energiei și de mediu prietenos. ????【2022 Modernizate în aer liber, Solar Lumini de Crăciun】Super Luminoase 2-Pack Fiecare 66ft 200 LED-uri Solare Șir de Lumini cu Modernizate Becuri cu LED-uri, de Conversie mai Mare cu Dimensiune mai Mare Panou Solar, Acumulator de Capacitate mai Mare, încărcare sub soare timp de 6-8 ore, solar șir de lumini sunt capabili să lucreze pentru 8-14 ore pe timp de noapte.Rezistent la apa IP65 Leval de Performanță. ????【8 Moduri de Iluminare și de Auto On/Off si Memorie】solar zână șir de lumini au "On/Off" buton și butonul "Mod".Puteți selecta 8 moduri diferite de a satisface decor are nevoie apăsând tasta "Mode".Și-a construit în chip de memorie salvează ultima moduri de setare, astfel încât nu este nevoie pentru a reseta din nou.Ușor de utilizat!. ????【Toate-Rezistent la intemperii】Nostru solar șir de lumini în aer liber Realizate din ABS durabil & material PVC, asigură această lumină se ridice la elemente și vreme rea, inclusiv ploaie și zăpadă.Sfaturi cald : Expune la panou solar pentru a lumina directă a soarelui și asigurați-vă că panoul solar se confruntă în mod direct la soare.În timpul iernii și ploaie și zăpadă vreme, mai multă lumină suficientă, este nevoie de timp. ????【Utilizate pe scară largă Lumini Solare】Decora cu lumini pentru a crea atmosfere diferite de la Curte, Veranda, Acoperiș, Copac, Curte, Deck, Gratar, Umbrela, Gard, Centru Comercial, Shopcase, Pub, Club, Concert, Sala, Cabaret, Show de Moda, Dans, Scena, Foisor, Gazon, poarta, etc. ????【Servicii prietenoase Si 12 Luni Înlocuitor Gratuit】Cumpere cu încredere, susținem noi oferim 12 luni de înlocuire gratuită și oferă 24-ore customer service on-line, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări!.Cum panou solar de muncă?.Luminile sunt proiectate cu Două Switch-uri (ON/OFF Funcționare și Modul de Setare).Apăsați comutatorul pentru a alege modul dorit și apoi bucurat de atmosfera romantica. 1. În timpul zilei, panoul solar economisește energia solară și o transformă în energie electrică stocată în a reîncărca bateria.Bateria eliberează energie ca lumină în întuneric. 2. Să comutatorul este corect în poziția "ON", sau altceva, nu se va percepe.

R

Suplimente la produs