.

.

MUKOSEL 100buc Multumesc Marfa Saci, foarte Groasă 2.36 Mil 12x15In cu Amănuntul Pungi de Cumpărături pentru saci Goodie, Petrecere, Magazine, Boutique, Haine, Reutilizabile Pungi de Plastic cu Mâner (Blacke)

MUKOSEL 100buc Multumesc Marfa Saci, foarte Groasă 2.36 Mil 12x15In cu Amănuntul Pungi de Cumpărături pentru saci Goodie,

RON 105.60
Cantitatea de bunuri

✔️VRAC 100 PREMIUM SACI de vânzare cu AMĂNUNTUL : Durable negru lucios de aur Mulțumesc pungi de cadouri de mare pentru a deține diverse elemente ca partidul saci, pungi de cadouri, pungi de cumpărături, retailer bagajele, marfa saci , Dublu partea de imprimare Multumesc saci, Arăta aprecierea dumneavoastră cu aceste elegant, durabil, frumos, lucios Multumesc saci. ✔️EXTRA GROS și ROBUST : Dimensiune 12 x 15 cm, cu 2,36 mil plastic HDPE materail care este mult mai gros și mai puternic decât în mod normal pungi, care nu se va rupe sau rupe cu ușurință. ✔️ CONVENABIL de A TRANSPORTA : Robust muri tăiat mânere , ușor de utilizat și confortabil pentru a transporta.Aceste pungi pot deține mai mult în greutate decât pungi de plastic ordinare. ✔️IDEAL PENTRU micii COMERCIANȚI cu amănuntul, MAGAZINE:Aceste elegante Multumesc pungi sunt foarte la îndemână pentru deținerea cadouri, dulciuri, mostre, produse promoționale, obiecte de artizanat, suveniruri, cărți, documente, bijuterii, îmbrăcăminte, truc sau trata și etc. ✔️RECICLABILE & PUNGI REUTILIZABILE : Aceste pungi de plastic sunt realizate din materiale reciclabile.Ele pot fi folosite în mod repetat, apoi reciclate pentru a face alte produse.

R

Suplimente la produs