.

.

Deschizator de scrisori,un Plic deschis Coletul,e-Mail deschis cu Lama de Ras,Deschizator de scrisori pentru Femei,Deschizator de scrisori pentru Birou(Negru)

Deschizator de scrisori,un Plic deschis Coletul,e-Mail deschis cu Lama de Ras,Deschizator de scrisori pentru Femei,Deschizator

RON 7.98
Cantitatea de bunuri

1.Cutitul este facut de o combinație de nou mediu prietenos, plastic ABS și oțel inoxidabil lamă ascuțită.Lama ascuțită este durabil, și lamă și mâner de plastic sunt prevăzute cu o gaură de cheie, care este netedă. 2.Cutitul poate fi folosit nu numai pentru a deschide plicurile, dar, de asemenea, pentru a deschide colete, cutii de carton și frânghii.Acesta este un bun ajutor pentru birouri și familii. 3.Plastic de scrisori este de 8 cm în lungime, 4,5 cm în lățime și de 0,33 cm în grosime.Acesta este mic în dimensiuni și ușor de transportat. 4. 1buc Deschis scrisori,salvați-vă timp pentru a deschide pachetul. 5.Ceea ce veți obține : Dacă nu sunteți mulțumit cu Slegrey,ne va oferi 100% de servicii.Deschizator de scrisori,un Plic deschis Coletul,e-Mail deschis cu Lama de Ras,Deschizator de scrisori pentru Femei,Deschizator de scrisori pentru Birou(Negru).

R

Suplimente la produs