.

.

Softclub Electric Limba Jack Acoperi, Grele 600D Oxford Tesatura Impermeabil Limba Acoperire pentru RULOTA/Camper/Remorcă de Călătorie/Plug Protector,Universal de Energie Electrică Limba Jack Capacul (10Lx5Wx14 H)

Softclub Electric Limba Jack Acoperi, Grele 600D Oxford Tesatura Impermeabil Limba Acoperire pentru RULOTA/Camper/Remorcă

RON 25.98
Cantitatea de bunuri

【GRELE MATERIAL】Limba jack capacul este realizat de Oxford 600 D material textil si PU de acoperire, heavy duty material proteja remorca/RULOTA/Camper de razele UV daunatoare, excesul de umiditate și praf. 【TOATE VREME PROTECȚIE】Electric limba jack capacul este facut din materiale de înaltă calitate pentru a vă servi pentru anii care vor veni, sigiliu impermeabil benzi la cusaturi, ajută la protejarea electric limba jack de intemperii care pot degrada în timp. 【CORDON de ÎNCHIDERE DESIGN】RV jack de protecție acopere capul cu cordon reglabil de închidere design, formă și se potrivesc forma, de a proteja capul de remorca limba jack de vreme și praful drumului chiar și atunci când călătoresc. 【UNIVERIAL DIMENSIUNE】Limba jack acoperi adăpostește cele mai multe stiluri si marci de electric limba mufe, universal dimensiune (L 10"x W 5"x H 14") cu închidere cu cordon, se potrivesc mai mare putere de limba jack.Vă rugăm să măsoare dimensiunea înainte de cumpărare. 【DEPOZITARE】Această jack capacul poate fi pliat compact și pus în orice cutie de depozitare din rulota/camper/RV cu ușurință.Limba jack capacul ajută la protejarea electric limba jack atunci când nu este în uz și în depozit.Dimensiune : Jack Acoperi | Culoare : Negru.

R

Suplimente la produs