.

.

Prosop de hârtie Titularii Sub Cabinet Mount Cu 360°Rotativ Tija, Cu Auto-adeziv Și șuruburi de Montare, Sus 304 din Oțel Inoxidabil, Potrivit Pentru bucatarie, Baie, Camera de Meșteșug,Garaj, Cameră de Utilitate.

Prosop de hârtie Titularii Sub Cabinet Mount Cu 360°Rotativ Tija, Cu Auto-adeziv Și șuruburi de Montare, Sus 304 din Oțel

RON 25.98
Cantitatea de bunuri

[Durabile] : SUS 304 din oțel inoxidabil suport hârtie, anti-rugina, anti-oxidare, rezistenta la coroziune. [Spațiu de Economisire] : Sub dulap, suport prosop de hârtie poate fi instalat în dulap sau sub perete tip.Dacă aveți limitări de spațiu, pe suport prosop de hârtie este o alternativă excelentă. [Anti Drop Design] : 135 grade de arc curbat design, aspect frumos, în același timp, pentru a preveni prosop de hârtie de la care se încadrează. [Multi Direcție] : prosop De hârtie suport suport tija nu se limitează instalarea direcție, și se poate roti în mod flexibil în 360 de grade.Prosop de hârtie Suport de montare pe perete poate fi instalat orizontal sau vertical. [Cerere] : Acesta poate fi instalat în bucătărie, baie, cameră de depozitare a alimentelor, camera de meșteșug, garaj, spălătorie și cameră de utilitate.Culoare : Argintiu.

R

Suplimente la produs