.

.

6V Apa Lichid Pompe Peristaltice Flux Constant de Furtun de Picurare pentru Pompe de Laborator Mini Pompa de Dozare pentru Debitul Controlat(Galben)

6V Apa Lichid Pompe Peristaltice Flux Constant de Furtun de Picurare pentru Pompe de Laborator Mini Pompa de Dozare pentru

RON 31.60
Cantitatea de bunuri

【Variabilă Direcția】livrare direcția experimentale lichid distributie pompa este variabilă, puteți controla direcția fluxului prin pozitive și negative conexiuni. 【Detașabil Capul Pompei】capul pompei pot fi îndepărtate cu o singură apăsare, care este foarte convenabil pentru tub pompa de înlocuire și de curățare,Mediu de Lucru : Temperatura 0-40℃, Umiditate Relativă a aerului de 35 ml / min-Optional Culoare : Alb, Galben, Albastru, Verde. 【Elaborate de Design】Nostru cantitative de livrare pompa adoptă design fără șurub incuietoare, și nu există supape și garnituri pe partea de sus, care este mai ușor să demontați și de a menține, și este convenabil de a înlocui tubul cap. 【Utilizate pe scară largă】Aceste mici pompe de dozare au auto-amorsare funcție și pot fi utilizate pe scară largă în experimente, analize biochimice, produse farmaceutice, produse chimice fine și biotehnologie domenii. 【Cantitative de Livrare Pompa】Nostru pompe peristaltice este de a face lichidul din furtun muta într-o anumită direcție în mod repetat de către comprimarea elastică a tubului.Înlocuibilă tub cap poate adapta la transport de diferite mass-media, care este convenabil pentru mai multe tipuri de muncă.Caracteristici : 1. Capul pompei pot fi îndepărtate cu o singură apăsare, care este foarte convenabil pentru tub pompa de înlocuire și de curățare. 2. Direcția de curgere a mediului în pompe peristaltice depinde pozitive și negative conexiune de alimentare, iar terminalul poate fi selectate arbitrar pozitive și negative. 3. Ușor să demontați și de a menține cu o prindere rapida de proiectare 4. Fără supape și garnituri, este ușor să înlocuiți furtunurile și menține 5. Pe scară largă utilizate în experimente, analize biochimice, produse farmaceutice, produse chimice fine, biotehnologie caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Aplicabile Alimentare : DC6 V Mediu de Lucru : Temperatura 0-40℃, Umiditate Relativă a aerului de 35 ml / min Pompa de Cap Material : ABS Pompa Tub : Tub de Silicon Optional Culoare : Alb, Galben, Albastru, Verde Lista de pachete : 1 * Pompa Peristaltică.

R

Suplimente la produs