.

.

În aer liber, Clar Prelata Perdea Impermeabila Pachet de 1 - Rezistent la intemperii Patio Clar Cortina pentru Pergola, Veranda, terasa, Foisor, Cabana / Interior cu Inoxidabile Garnituri (8' H x 10 W)

În aer liber, Clar Prelata Perdea Impermeabila Pachet de 1 - Rezistent la intemperii Patio Clar Cortina pentru Pergola, Veranda,

RON 153.98
Cantitatea de bunuri

În aer liber, CLAR CORTINA : Acoperă & Toate Interior / Exterior Perdea și să-l protejeze pentru o lungă perioadă de timp.Facem, de asemenea, personalizate acoperă dimensiunea de alegerea ta folosind cea mai recentă UV Tehnologia de Imprimare.Mesajul sua pentru a obține dvs. de dimensiune particularizată de acoperire.Vă puteți crea propria dvs. acoperă prin personalizarea nume, sigle sau monograme pe capacele.În aer liber, CLAR CORTINA : Acoperă & Toate Interior / Exterior Perdea și să-l protejeze pentru o lungă perioadă de timp.Facem, de asemenea, personalizate acoperă dimensiunea de alegerea ta folosind cea mai recentă UV Tehnologia de Imprimare.Mesajul sua pentru a obține dvs. de dimensiune particularizată de acoperire.Vă puteți crea propria dvs. acoperă prin personalizarea nume, sigle sau monograme pe capacele.TOATE VREME PROTECȚIE : Perdele Noastre se face pentru toate vreme de protecție 20 mil Durabil Grele tesatura de material pentru protecție maximă. 100% rezistent la raze UV pentru orice acoperire nevoie.Acest material va protejeaza de ploaie, zapada, soare, și murdărie.Nu se va sparge în vreme rece chiar.VEZI PRIN PERDEA : Vom oferi vedea clar prin perdele care face totul vizibil cu strat impermeabil.Gestionați spațiu chiar de la Terasă, Verandă, la Foișor, etc. Deci, ia-ți mâinile de pe aceste de înaltă calitate, clare perdele, care va gestiona în mod eficient pentru a menține exterior elemente de la golf și la căldură în interior.UȘOR DE CURĂȚAT : Noastre în aer liber Acoperă are un design unic, astfel încât este extrem de ușor de curățat.Poți să-i speli cu apă și lăsați să se usuce la soare.Usca Perdele la soare pentru următoarea utilizare.Acesta este dotat cu manere pentru o montare usoara si eliminare. 3 ANI GARANTIE PRODUS : oferim acoperă cu 3 ani garantie de la producator.Proteja întreaga terasă colectie de mobilier cu Capace și Toate de inalta calitate premium acoperă.Nu există nici o modalitate mai bună de a petrece o zi de relaxare în curtea ta.Uneori ai nevoie de un plus de intimitate, sau capacitatea de a controla lumina și strălucirea sa dau timpul liber este cu adevărat calmant.Perdele noastre ofere totale de acoperire care aveți nevoie pentru a ușura înapoi cu stil.Noastre personalizate perdele în aer liber sunt făcute pentru a măsura pentru o potrivire perfectă, care oferă o manevrare ușoară, agățat, și de întreținere.

R

Suplimente la produs