.

.

SCIONE Frământa Rotative,LED Lumina Clară Frământa Jucării, ADHD, Anxietate Jucării de Relief de Stres Reductor Spinner pentru Copii (Alb)

SCIONE Frământa Rotative,LED Lumina Clară Frământa Jucării, ADHD, Anxietate Jucării de Relief de Stres Reductor Spinner pentru

RON 17.98
Cantitatea de bunuri

【Stres de Relief Anxietate】Mare frământa jucărie pentru fidgeters, ADHD, anxietate, concentrându-se, Autism.Ideal pentru birou, spațiu de lucru, școală, facultate, acasă, și chiar și pentru naveta locale sau de călătorie. 【Mai recentă Tehnologie LED】CONDUS Frământa Rotative pentru copii au mai multe intermitent modele de schimbare în conformitate cu Spinner viteza.Pur și simplu apăsați fidgt spinner, da o rotație , și veți avea mai multe modele, care va uimi toată lumea.Arată uimitor în întuneric. 【Ce Veți Obține】1 Pachete Clar Aprinde LED Frământa Rotative.Fiecare Spinner vor fi ambalate individual în propria cutie. 【Durabil și Firma de Material】cristal lumina frământa spinner este fabricat de înaltă calitate de cristal material ABS.Premium steel având oferă mult mai lin și mai puțin zgomot experiență în timp ce Spinner. 【Au Mai Distractiv】Veți obține o mulțime de distracție în timp ce Spinner clar CONDUS frământa jucării.Fie nu mai incomod, nervos sau nerăbdător!Mici și ușor de transportat!Cadouri minunate pentru copii, adolescenti, adulti.

R

Suplimente la produs