.

.

Scicalife Testare Sonde Vârful Acului Multimetru Izolate de Testare Sonda pentru Mufă Banană Multimetru 2mm (2 buc Rosu+Negru)

Scicalife Testare Sonde Vârful Acului Multimetru Izolate de Testare Sonda pentru Mufă Banană Multimetru 2mm (2 buc Rosu+Negru)

RON 20.18
Cantitatea de bunuri

[Siguranța în utilizare] : acul De oțel de multimetru test sonda este foarte subțire și tare, care poate strapunge cu usurinta prin cablu teaca pentru testare.Nu este nevoie să taie cablul linie dreaptă și nu va deteriora firele. [Material durabil] : sonda este fabricat de înaltă calitate din cupru și oțel inoxidabil, suprafața este placat cu nichel, iar durata de viață este lungă.Există un 4mm priza de la sfârșitul testului de sonda, care poate fi folosit cu un multimetru sau osciloscop linie de test. [Multiple] : izolarea test sonda are mai multe funcții, cum ar fi inversă de detectare, perforare și vârful de detectare.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un sfat sonda atunci când se utilizează un mic circuit. [Lat cerere] : Ac sonde sunt utilizate pe scară largă în testarea nedistructivă a cablurilor, cum ar fi automobile de întreținere, de telecomunicații, de testare, industriale, teren de testare, sau plug testare internă. -[Pachetului incluse] : Vine cu 1 rosie si 1 negru sonde pentru teste.Aplicabile la automobile, telecomunicații și industria.

R

Suplimente la produs