.

.

: COKI Electric Lumânare mai Cald, Negru Metal Padure Tarta cu Arzător cu 7 Culori Schimbă Lumina de Noapte, Ceară se Topesc de Cald pentru Biroul de Acasă Dormitor, Aroma Lampă Decorativă pentru Cadouri și Decor (pădure) (Model 3)

: COKI Electric Lumânare mai Cald, Negru Metal Padure Tarta cu Arzător cu 7 Culori Schimbă Lumina de Noapte, Ceară se Topesc

RON 43.98
Cantitatea de bunuri

【Unic de Design】 : COKI lumânare cald conceput cu pădure de efect.Decor mare pentru dormitor, birou, camera de camin, studio de yoga sau o zonă de living .. doar despre oriunde doriți pentru a difuza un parfum plăcut în aer.Cadoul Perfect pentru familie și prieteni. 【Mai cald și Noapte, lumină și Aer Proaspăt】Perfect ca un parfum ulei sau ceara mai cald și lumina de noapte.Puneți un cub de ceară sau ulei esential amestecat cu puțină apă în tavă detașabilă.Acest parfum ulei cald lampa se va topi ceară parfumată, eliberarea de orice parfum preferat.De asemenea, funcționează ca o noapte de lumină, lumina moale a crea o ambianță unică pentru a se potrivi orice cameră.În același timp, această ceară caldă este completarea perfectă pentru a reîmprospăta orice cameră. 【7 Culori Schimbă Lumina】 Această ceara cald are 7 schimbarea culorii LED-uri. 3 LED-uri de lumină în modul opțiuni : multi-culoare schimbare lentă modul multi-culoare schimbare rapidă mode și multi-modul monocrom.O rândul său, și pentru o opțiune de lumină.În funcție de diferite de mediu și de atmosferă, dreptul de opțiune poate fi selectată. 【Silicon detașabile de Topire fel de Mâncare】 este convenabil și în condiții de siguranță pentru a adauga ceara sau ulei esențial cu detașabil de topire fel de mâncare.Am conceput nostru lumânare mai cald, cu două piese separate, permițându-vă pentru a umple sau să te speli fel de mâncare cu ușurință. 【Fără griji de Garanție】 La : COKI, noi credem în produsele noastre.De aceea am promisiunea de 30 de zile fără griji de bani înapoi de garantare și 6 luni de achiziție de garanție și ușor pentru a ajunge la suport.Dacă aveți orice întrebări, nu ezitați să ne contactați.Satisfactia clientului este prioritatea noastră.Model Nume : Model 3.

R

Suplimente la produs