.

.

AMONIDA Swing Seat Cover,Trei Bănci și Patio Leagăn Perna Înlocuirea Capacului,pentru Terasa, Curte, Gradina,rezistent la apa Praf de Swing Scaun(59.1x19.7x3.9in)(Albastru Inchis)

AMONIDA Swing Seat Cover,Trei Bănci și Patio Leagăn Perna Înlocuirea Capacului,pentru Terasa, Curte, Gradina,rezistent la

RON 34.18
Cantitatea de bunuri

【APLICAREA】are rezistență la rupere și o bună permeabilitate.Potrivit pentru trei scaunul swing. 【PLIABIL】este ultra-usor, pliabil si bandajat la scaunul de ușor de instalare și demontare. 【ÎNALTĂ CALITATE TESATURA】Adoptă de înaltă calitate 190 T poliester taffeta material, care este non-decolorare, durabil, rezistent la apa, si are multe functii. 【UȘOR DE CURĂȚAT】Ușor de curățat, puteți doar furtunul cu apa si se lasa sa se usuce la soare. 【RAFINAT de DESIGN】este o alegere excelentă pentru familii de a înlocui vechile lor și inutilizabile acoperă cu drăguț și design simplu.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Swing Pernele de Acoperire Material : 190 T Poliester Tafta de Culoare : Gri, Negru, Albastru Închis, Roșu(Opțional) Dimensiuni : Aprox.150x50x10cm/59.1x19.7x3.9in Cerere : Potrivit pentru 3 Locuri locuri leagăn Greutate : Aprox.161g/5.7 oz Lista de pachete : 1 x Leagăn față de Pernă.

R

Suplimente la produs