.

.

NEPAK Dentitie Mănușă de box 2 Perechi-Copii Mănușă Stimularea Teether Jucării pentru Băieți și Fete-Dentiție Mănușă pentru Copii (Desene animate Păpuși,Coral si Menta Culori)

NEPAK Dentitie Mănușă de box 2 Perechi-Copii Mănușă Stimularea Teether Jucării pentru Băieți și Fete-Dentiție Mănușă pentru

RON 163.00
Cantitatea de bunuri

▶Din Silicon de Calitate alimentară : a Făcut cu alimente moi din silicon de calitate, BPA free.În condiții de siguranță pentru copil și durabil.▶Model Stil : Desene animate Păpuși,2 x Coral Culori +2 x Menta Culori. ▶Ușor De Curățat : Poate fi folosit în mașini de spălat și uscat de curățare,economisește timp. ▶Ușor Accesibile pentru Gura Copilului : Special conceput pentru dentitie parte pentru a se potrivi gura copilului mai ușor. ▶Senzoriale Stimularea Jucărie : atunci Când copilul poartă și-l mușc, mănușă de box-ar face un zgomot ușor asemănător cu hârtie cerată hârtie.Stimularea mototoli sunetul ar fi mai atractiv pentru copii pentru a le menține distra. ▶Reglabil : Stai pe copil de mână tot timpul, pentru a evita o cădere de la sol.NEPAK pledează pentru o activă și stil de viață comună și este angajat la dezvoltarea în condiții de siguranță produse pentru copii.NEPAK a acordat întotdeauna o importanță pentru cercetare științifică și dezvoltare pentru a satisface nevoile tot mai diverse de familie.NEPAK știe că calitatea produsului este direct legată de babys sănătate și fericire familiei, așa că putem controla strict calitatea produsului și să ofere produse de calitate pentru copii. 1.Se spală și se usuce complet înainte de prima utilizare. 2.Wash mitt cu regularitate între utilizări pentru a elimina toate reziduurile de material.NEPAK pledează pentru o activă și stil de viață comună și este angajat la dezvoltarea în condiții de siguranță produse pentru copii.NEPAK a acordat întotdeauna o importanță pentru cercetare științifică și dezvoltare pentru a satisface nevoile tot mai diverse de familie.NEPAK știe că calitatea produsului este direct legată de babys sănătate și fericire familiei, așa că putem controla strict calitatea produsului și să ofere produse de calitate pentru copii.Silicon Dentitie Suprafețe:mai Multe silicon dentitie suprafețe calma babys inflamat gingiile.Liniștitor pe gât, umflarea gingiilor.Apucarea Sunet : atunci Când copilul poartă și-l mușc, mănușă de box-ar face un zgomot ușor asemănător cu hârtie cerată hârtie.Stimularea mototoli sunetul ar fi mai atractiv pentru copii pentru a le menține distra.A proteja de zgarieturi auto : Păstrează copilul la zgarieturi fata lui sau a ei. 1.Se spală și se usuce complet înainte de prima utilizare.2.Wash mitt cu regularitate între utilizări pentru a elimina toate reziduurile de material.

R

Suplimente la produs