.

.

Electrice Foarfece Tesatura Intsun electrice fără Fir Cusut Foarfece Reîncărcabilă Cutter cu 2 Lame de Taiere si Cablu USB pentru ambarcațiune de Tăiere carton Piele Cortina Covor (Albastru)

Electrice Foarfece Tesatura Intsun electrice fără Fir Cusut Foarfece Reîncărcabilă Cutter cu 2 Lame de Taiere si Cablu USB

RON 71.18
Cantitatea de bunuri

【Aplicarea pe scară largă】Aceste foarfece electrice sunt instrumente ideale pentru tăierea diferitelor materiale, inclusiv : panza, covoare, carton, carton ondulat, denim, material textil, piele, plastic, prelata, imagini de fundal, vinil și alte materiale subțiri.Nu este nevoie să taie lucru manual. 【Fără fir și Reîncărcabile】electrice fără Fir, foarfece permite să realizeze proiecte oricând, oriunde, fără a utiliza fire încurcate.Iar instrumentul este ușor de utilizat și poate fi realizată cu tine, fie la domiciliu, în garaj sau în atelier. 【Tip 2 Lame】"O" lamă pentru tăiere material moale, cum ar fi tesatura; "D" - lama pentru taiere material dur, cum ar fi PVC bord.O combinație de două lame face tăierea de lucru mai eficient și mai rapid. 【Design Ergonomic】forma de foarfece electrice conform cu design ergonomic, și acesta poate fi utilizat pentru măsurători precise și economisirea forței de muncă de tăiere de fiecare dată. 【Grosimea de taiere】tesatura de Bumbac - în termen de 8mm; piele, pătură și carton ondulat - în termen de 6mm; cârpă covor - în termen de 3.5 mm; plastic covoare, PVC farfurie de plastic - în termen de 3 mm; stem vegetale - în termen de 2mm; greu de piele - în termen de 2 mm; Aluminiu/Tablă sheet - în termen de 0,4 mm.Culoare : Albastru.

R

Suplimente la produs