.

.

10 bucăți - 10 ml Seringi de Plastic - Separat Ambalajul Steril Mici Seringă Fără Ac pentru Plante Hidroponice Lichid de Măsurare Animale de companie Hrana Instrumente (10buc 10ML/CC)

10 bucăți - 10 ml Seringi de Plastic - Separat Ambalajul Steril Mici Seringă Fără Ac pentru Plante Hidroponice Lichid de Măsurare

RON 19.98
Cantitatea de bunuri

【Ușor să utilizați】capul pistonului și tub de perete contact cu etanșeitate ridicată, ușor pentru a împinge și trage.Etanseitatea la aer este bună, lăsând fără spații.Când injectarea s-a terminat, seringa nu lasă nici lichid rezidual și nu se pierde.Marcaj clar, clar și transparent conducta de perete, usor de observat reziduale soluție, ușor pentru a măsura și de a distribui lichid. 【În condiții de siguranță și fără gust】Înaltă calitate pentru uz industrial plastic polipropilenic, în condiții de siguranță și fără gust, non-toxice.Sfaturi : Seringi nu ar trebui să fie utilizate în scopuri medicale. 【Ambalajul steril】 Fiecare seringă este sterilizat în epoxidică etan spațiu, sigilate si ambalate individual pentru a se asigura că seringa este steril.Apoi a deschis pentru utilizare. 【Largă de aplicații】 Potrivite pentru uz industrial aplicații de precizie și laboratoare științifice, uleiuri esențiale, cerneluri, parfumuri, lubrifianți, materiale de etanșare, baza gel, etc; Să se hrănească animalele de alimentare cu seringa de Irigare a plantelor. 【Conținutul pachetului】10 bucăți 10 ml seringi și 10 Buc Vârful Seringii Capace, suficiente pentru utilizarea sau înlocuire.

R

Suplimente la produs