.

.

ForFine Ac de Stocare Portabile din Lemn, Ac de Cusut Caz de Buzunar Cutie Manual Ambarcațiune Ac Suport pentru Magazin Broderie Ac, Scobitoare, Pastila, Șirag de mărgele (3 Pachete)

ForFine Ac de Stocare Portabile din Lemn, Ac de Cusut Caz de Buzunar Cutie Manual Ambarcațiune Ac Suport pentru Magazin Broderie

RON 15.86
Cantitatea de bunuri

PURĂ din LEMN NATURAL MATERIAL : e făcut de înaltă calitate din lemn de abanos, rafinat în ambarcațiuni și confortabil.Sculptate din lemn real, cu aparentă a lemnului și miroase a lemn de lumină, este reconfortant.PORTABIL : portabil ac titularul este mic și ușor de transportat, poate fi plasat într-o pungă, buzunar, portofel, etc. Size : 3.35 x 0.47 inch.PRACTIC : Fiecare ac caz, este suficient pentru a găzdui până la 20 de ace la un moment dat.Acest lucru vă va ajuta să stoca ac de cusut, broderie ac, ochi mare de coasere ac, acul de tors, etc. De asemenea, acesta poate stoca obiecte mici, cum ar fi o scobitoare, șirag de mărgele, pastila, alege ureche, tampon de bumbac, etc. Cel MAI frumos CADOU : acul de stocare va fi un cadou perfect pentru Ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunostintei, Anul Nou, etc. Le poți oferi familiei tale, părinte, profesor, coleg, prieten, și altele.Acesta va fi convenabil pentru ei să cusut tesatura sau piele, broderie, cross-stitch, făcându-portofele, curele, ambarcațiunile de a face, etc. CLIENT SERVICE de CALITATE : satisfactia Ta este întotdeauna prioritatea noastră.Daca nu te simti 100% multumit sau aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Vom rezolva problema cât mai curând posibil.Dacă vă place, adăugați-l la coș!.Pachetul include : .Pachetul include : . 3 × Ac Cazuri.MEMENTO CALD : .Deoarece ac titularul este facut doar de mână, s-ar putea găsi că există unele mici așchii de lemn lăsat în aceste ac cazuri când primiți produsele noastre.Nu vă faceți griji despre asta.Puteți să-l curățați cu o perie, ștergeți exteriorul cu o cârpă moale și apoi ștergeți-l uscat.În același timp, vă rugăm să țineți acul de depozitare departe de temperaturi ridicate, pentru a evita expunerea la soare.

R

Suplimente la produs