.

.

Jinkey Portabil Cauciuc Pneumatic, 150PSI Automat de Aer Pompa Compresor cu Manometru Digital Multifunctional Anvelope Pompa de Aer pentru Camion Masina Biciclete, Mingi Gonflabile USB Reîncărcabilă cu LED-uri (Verde)

Jinkey Portabil Cauciuc Pneumatic, 150PSI Automat de Aer Pompa Compresor cu Manometru Digital Multifunctional Anvelope Pompa

RON 85.98
Cantitatea de bunuri

SMART DIGITAL ANVELOPE PNEUMATICE:anvelopa pneumatic are inteligente prestabilite a presiunii în anvelope, built-in inteligenta inflației program, ușor pentru a umfla sau dezumfla prin apăsarea butonului de alimentare și se va opri automat umflarea sau dezumflarea când ajunge prestabilite a presiunii în anvelope.INFLAȚIE RAPIDĂ AER COMPRESOR POMPEI : portabil cauciuc pneumatic are de înaltă performanță pură cilindru de cupru, 30% viteza decât în mod normal pneumatic.Suprafața de pompa este anodizat, care este ușor și durabil.Fabricat din oțel Inoxidabil & built-in baterie cu litiu.Umflarea Viteza : 15 L/Min.EXACTE MINI ANVELOPE POMPA de AER : mini wireless anvelope pompa de aer cu 4 tipuri de valori unitare : KPA, PSI, BAR, KG/CM.LCD manometru digital cu iluminare din spate este ușor de citit chiar și de pompare în timpul nopții.Lumini cu LED-uri vă poate oferi convenabil pentru iluminare în caz de urgență pe timp de noapte.ÎNCĂRCARE în AER POMPĂ de ANVELOPE : aer pompă de anvelope are de înaltă tensiune, Scurt-circuit si temperatura de protecție.Indicatorul luminos este roșu în timpul încărcării și devine verde atunci când este complet încărcată.Charing Compatibil cu telefonul adaptor auto USB și de alimentare mobile.APLICAREA pe scară LARGĂ : portabil cauciuc pneumatic echipat cu 3 gonflabile duze, compatibil cu mai mult de 90% produse gonflabile.Autoturisme, Camioane, Motociclete, Suv-uri, off-road vehicule, Rulote, Remorci.Poate fi folosit ca bicicleta pompă de anvelope, acumulator anvelope pneumatice, anvelope motociclete pompa de aer, pompa de minge, pompa barca gonflabila, saltea gonflabila, pompa, bazin gonflabil pompa, pompa electrica pentru jucării. 1. Conectați furtunul și strângeți-l în sensul acelor de ceasornic. 2. Pompa va măsura și afișa în timp real a presiunii aerului după rândul său, pe butonul de alimentare 3s. 3. Apăsați butonul "UNIT" pentru a comuta la patru unități diferite. 4. "+" și "-" butoane sunt folosite pentru a seta presiunea.Acesta va clipi atunci când presiunea dorită este atinsă. 5. Apăsați butonul "power" și să înceapă pentru a umfla anvelopa.Când presiunea în anvelope este de ajuns, închis în mod automat. De 4 ori de protecție de încărcare, de încărcare este mai sigur.Automat pompa de aer pot folosi diverse metode de taxare, și poate fi ușor acuzat de un adaptor telefon mobil, o masina USB și o sursă de alimentare mobil.

R

Suplimente la produs