.

.

CWATCUN Rucsac aparat Foto Profesional DSLR Geantă cu husa de Ploaie/Suport Trepied/Port USB, rezistent la apa de Fotografie Rucsac se potrivesc 15.7 Laptop,aparat de Fotografiat Caz Sac de aparat de Fotografiat pentru Sony Canon aparat de Fotografiat Nikon si Obiectiv(Gri)

CWATCUN Rucsac aparat Foto Profesional DSLR Geantă cu husa de Ploaie/Suport Trepied/Port USB, rezistent la apa de Fotografie

RON 19.98
Cantitatea de bunuri

【Mare Capacitate】Dimensiuni : 43*30.5*13.5 cm/16.9*12.0*6.1 cm, 1,4 kg/3.08 lb.Aceasta fotografie profesionala rucsac aparat foto dedicat pentru camera de 2 corpuri+7+obiectiv + 14 inch laptop+flash+ipad+trepied +telefon mobil+power bank+UV+obiectiv + len coperta+capac obiectiv+alte accesorii.Sau pentru drona DJI.De înaltă elasticitate saci de plasă de pe ambele părți pentru sticla si umbrela. 2 bretele reglabile cu catarame la partea de jos a sac de aparat de fotografiat pentru trepied sau trekking pol.Un antifurt buzunar cu fermoar ascuns pe partea din spate folosit pentru obiecte de valoare. 【Multi-Funcții】①USB port este ușor de a percepe pentru aparate foto, telefoane mobile și alte dispozitive electronice. ②Double rezistent la apa, fabricat de înaltă densitate rezistent la apa 900 D poliester, nailon și vin cu o husa de ploaie, pentru a proteja fotografie unelte din fiind ud și deteriorat. ③Strap pe spate se pot bloca pe tija de bagaje caz, convenabil pentru călătorie. ④The centura de talie vine cu un fluier de urgență. ⑤ Ușor de transportat pe distanțe lungi dacă centura este bine și funcționează bine ca un turism de fotografie sac. 【Element】Caracteristici ①The prelungit centuri de siguranță sunt realizate de înaltă elasticitate, decompresie spuma de memorie, o mare de design de stil European. ② Fermoar ascuns design, special și frumos. ③7-strat de spuma PE și PP bord sac interior garniture, șoc, rezistent si durabil. ④The reflectorizante Cwatcun logo-ul asigură siguranță atunci când de echitatie pe timp de noapte.⑤The îngroșat portabil sudoare de absorbție mâner confortabil pentru a transporta tot echipamentul fotografic, chiar dacă aceasta este efectuată pentru o lungă călătorie. 【Bună Calitate și Perfectă de Design】①The curele de umăr și mâner, care este conectat la camera rucsac-au luat bar-tack armare tehnologie care portante de până la 50 kg(110.2 lb).Cel mai bun tratament pentru dumneavoastră camere, lentile, flash-uri, trepied si alte accesorii. ②Scratch-rezistent, rezistent la șocuri, rezistent la apa, usor, si material ecologic protejează împotriva deteriorării și deformare. ③Cwatcun aliaj fermoar nu rusty în termen de 3 ani, și nu se va rupe în termen de 10 ani. 【Mulțumit de Serviciu】1 ani garanție, orice problemă în termen de 1 an, noi va oferim unul nou pentru tine. 20 de ani de experiență, cu mai mult de 1000 de angajați axat pe saci de aparat de fotografiat și fotografie unelte, demn de încredere.

R

Suplimente la produs