.

.

Ignifug și rezistent la apă în condiții de Siguranță Cabinetul de Securitate Cutie, Digital Combinație de Blocare de Siguranță, cu Tastatura LED Indicator, pentru Bani Numerar, Bijuterii, Arme de Cabinet (Negru) (0.8 cub)

Ignifug și rezistent la apă în condiții de Siguranță Cabinetul de Securitate Cutie, Digital Combinație de Blocare de Siguranță,

RON 233.98
Cantitatea de bunuri

★ 【IGNIFUG ȘI MATERIALE de CALITATE】 : cutia este confectionata din metal de înaltă calitate materiale, ignifug si rezistent la apa, și poate salva important fotografii, documente sau alte obiecte de valoare. 0.8 pui de capacitate este convenabil pentru a stoca obiecte mici și ușor să se ascundă.Acesta este cel mai bun partener de securitate pentru case si birouri. ★【TRIPLU de BLOCARE de BAZĂ】 : Triplu solid de blocare de bază, compusă de 20mm grosime oțel solid și îngroșat ușa din față, nu este ușor pentru a deschide după ce a fost blocat, care este mai sigură și de a crește anti-furt coeficient. ★ 【DOUĂ METODE de DEBLOCARE】 : puteți utiliza tasta parola pentru a debloca.Atunci când cutia este închisă, puteți utiliza o cheie pentru a deschide cheia de master, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la funcționare din putere.Tastatură numerică cu 3 lumini indicatoare (verde, rosu, galben), atunci Când puterea bateriei este scăzut, indicatorul luminos de culoare roșie se va aprinde pentru a vă reaminti să înlocuiți bateria, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la problema de baterie de mort. (Bateria nu este inclusă în pachet). ★ 【UȘOR DE instalat】 : seif vine cu 4 șuruburi de fixare astfel încât acesta poate fi fixat la podea, raft sau pe perete (atunci când sunt susținute de dedesubt).Montarea de securitate în condiții de siguranță poate dubla siguranța de obiecte de valoare.Negru clasic este potrivit cu toate tipurile de acasă sau de la birou mediu. ★【90 de ZILE de GARANȚIE】 : O cutie care garantează securitatea și 90 de Zile de returnare și servicii de schimb oferim, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați noastre de e-mail online. 【MEMENTO ALARMĂ】funcția De alarmă vă oferă mai multă pace a mintii.Atunci când se introduce parola gresita de 3 ori, în condiții de siguranță va continua să se alarmă pentru 60 de secunde, până când este introdusă parola corectă.

R

Suplimente la produs