.

.

FUNTELL Lemn Negru Foale Mari de Lemn Suflanta de Aer cu Duza Metalica pentru Gătit în aer liber Lovitură, Acasa, Șemineu Sufla (Dimensiune - 15.7 x 7)

FUNTELL Lemn Negru Foale Mari de Lemn Suflanta de Aer cu Duza Metalica pentru Gătit în aer liber Lovitură, Acasa, Șemineu

RON 79.00
Cantitatea de bunuri

????【Artizan Handmade】 : Nostru Foale este invitat special la meșteșugari profesionale.Măcinare în fiecare detaliu.Aduce o experiență mai bună. ????【Lemn masiv Burduf 】 : materialele Noastre sunt realizate din lemn masiv + piele pu.Lemnul masiv este greu, structura firmei, structura este puternic, utilizarea este de lungă.Procesul include de uscare la temperatura inalta.Mare-qualy de nit ro Asigur Că Ferm Cuie În Burduf Non-Cad. ????【】 Dimensiune : dimensiuni Mici -15.7" x 7".Perfect portabil de dimensiuni pentru GRĂTAR grătar kit de instrument, puteți atârna lângă șemineu, semineu si soba pe lemne. ????【Ornamentale si Practic】 : Ideal pentru seminee si camping, perfect pentru vizitarea incepand de foc și oferindu-arderea câte o mână de ajutor.Se poate adauga o nota decorativa la orice semineu din lemn și de a crea o mai rustic, pentru a face un frumos decor acasă pe perete. ????【Cadou】 : Clasic negru culoare finisaj, zinc turnat sub duză, în mod tradițional și aspectul de design face să devină mai mult o piesă de artă.De asemenea, vom adăuga un semn de un vultur ca un cadou.Culoare : Negru - 15inch.

R

Suplimente la produs