.

.

BINGLIU-NE din Lemn Masiv, Balustrada Scara, Montat pe Perete Pin Balustrada Feroviar Terase Balustrade Cotiera Coridor Suport Tija Bar Echilibru, Personalizabil (Dimensiune : 360cm)

BINGLIU-NE din Lemn Masiv, Balustrada Scara, Montat pe Perete Pin Balustrada Feroviar Terase Balustrade Cotiera Coridor Suport

RON 136.60
Cantitatea de bunuri

[ROBUST BANNISTER] : lemn de Pin, suprafața este de ecologic,fara formaldehida,de sănătate și de protecție a mediului,suprafață netedă,pot evita zgârieturi și non-alunecare pe suprafete pentru a proteja casa.Fiecare suport sprijină 550lbs. [Securitate] Acest balustrada oferă securitate suplimentară atunci când intra și ieși din casă, mai ales atunci când transportă elemente, cum ar fi alimente, colete și gunoi.Suport complet pentru oricine alpinism scări sau scări în jos. [DIMENSIUNE] : Disponibil într-o varietate de dimensiuni de 30cm-600cm.Produsul este împărțit în funcție de lungime : 30cm-120cm împărțit în secțiunile 1, 150cm-250cm, împărțit în 2 secțiuni, 280cm-400cm împărțit în 3 secțiuni, 450 cm-600cm împărțit în 4 secțiuni. [Easy pentru a instala] Instalați-l în poziția dorită, marca poziția orificiilor de pe suprafața de montare, și apoi de foraj.Dacă aveți de gând înainte și au dreptul de instrumente, instalarea durează doar o jumătate de oră. [utilizat pe scară largă] utilizate pe scară Largă în grădini, clădiri rezidențiale, clădiri de birouri comerciale, mansarde, hoteluri, terase sau balcoane.Dimensiune : 360cm.

R

Suplimente la produs