.

.

5L Laborator Pur Distilator de Apa din Otel Inoxidabil Aparatul de Distilare Tăcut Automată Filtru de Apă Dispozitiv cu Țeavă (SUA Stoc)

5L Laborator Pur Distilator de Apa din Otel Inoxidabil Aparatul de Distilare Tăcut Automată Filtru de Apă Dispozitiv cu Țeavă

RON 336.00
Cantitatea de bunuri

☑Întregului aparat este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care are o bună performanță de etanșare și previne în mod eficient scurgerile de abur. ☑Supapa de scurgere se poate scurge concentrat de apă în rezervor pentru a îmbunătăți depunerile de condiții. ☑Intrare : 110 V; Viteza : 5 L/H; Pipa Material : Silicon; Dimensiune Produs : 8 * 26". ☑Pentru medicale și de sănătate, cercetare științifică, uz de laborator.Operațiunea este simplu și convenabil. ☑Produsele noastre sunt trimise din SUA depozit, aproximativ 4-7 zile lucratoare de la livrare.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător în termen de 24 de ore. ♨Bine ati venit la Rowya magazin, produsele noastre sunt trimise de la NOI și logistic parteneri de transport sunt FEDEX și UPS.Ai nevoie doar de 4-7 zile pentru a primi pachetul.După ce primiți element, dacă există orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi rapid și eficient și de compensare în prima dată.Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră.În plus, pentru a protecției oferite de .Puteți obține o protecție de 100% .Descriere produs Caietul de sarcini : Denumire Produs : Oțel Inoxidabil Distilator de Apa Material : Otel Inoxidabil de Intrare : 110 V Viteza : 5 L/H Pipa Material : Silicon Dimensiune Produs : 8 * 26" Pachetul de Conținut : 1 X Distilator de Apa 3 X Conducta 1 X Manual de Utilizare.

R

Suplimente la produs